Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Ανοιξιάτικη Κρήτη: Πεζοπορία και εξερεύνηση της φύσης

Ανοιξιάτικη Κρήτη: Πεζοπορία και εξερεύνηση της φύσης

Καθώς ο χειμώνας δίνει τη θέση του στην απαλή αγκαλιά της άνοιξης, η Κρήτη αποκαλύπτει έναν παράδεισο για τους λάτρεις της υπαίθρου που επιθυμούν να εξερευνήσουν τα ποικίλα τοπία της με τα πόδια.

Η άνοιξη γίνεται πρόσκληση για πεζοπορικές περιπέτειες που αναδεικνύουν το φυσικό μεγαλείο του νησιού. Το φαράγγι της Σαμαριάς, ένα παγκοσμίου φήμης μονοπάτι πεζοπορίας, ανοίγει τις μαγευτικές του εικόνες, προσφέροντας ένα συναρπαστικό ταξίδι μέσα από πανύψηλους βράχους και ευωδιαστά πευκοδάση. Η άνοιξη προσθέτει μια πινελιά μαγείας, καλύπτοντας το μονοπάτι με αγριολούλουδα και γεμίζοντας τον αέρα με το γλυκό άρωμα της ανθισμένης χλωρίδας.

Πέρα από το εμβληματικό φαράγγι της Σαμαριάς, το νησί διαθέτει ένα δίκτυο μονοπατιών που απευθύνονται σε κάθε επίπεδο πεζοπόρου. Από τα ελικοειδή μονοπάτια του φαραγγιού της Ίμβρου μέχρι την πανοραμική θέα κατά μήκος του Ευρωπαϊκού Μονοπατιού μεγάλων αποστάσεων Ε4, η άνοιξη ενισχύει την εμπειρία με ευχάριστες θερμοκρασίες και μια συμφωνία από τα τραγούδια των πουλιών. Οι λάτρεις της φύσης μπορούν να απολαύσουν τα ανθισμένα τοπία, συναντώντας ενδημική χλωρίδα και πανίδα, μοναδικά στην Κρήτη. Είτε ανεβαίνοντας στα Λευκά Όρη είτε εξερευνώντας τα παράκτια μονοπάτια, η πεζοπορία στην Κρήτη την άνοιξη γίνεται ένα συναρπαστικό ταξίδι, που υπόσχεται όχι μόνο εκπληκτική θέα αλλά και μια βαθιά σύνδεση με την αδάμαστη ομορφιά του νησιού.