Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Καριέρα

Καριέρα

Εργαστείτε μαζί μας! 

Καλωσορίζουμε τους ενδιαφερόμενους να εξερευνήσουν τις ευκαιρίες εργασίας στον Όμιλο Ξενοδοχείων μας, έναν προορισμό επαγγελματικής ανάπτυξης και πάθους για την φιλοξενία. Αναζητούμε ανθρώπους που θέλουν να συμβάλλουν στην δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας για τους επισκέπτες μας, ενώ παράλληλα αναπτύσσονται επαγγελματικά και προσωπικά.

Γιατί να Εργαστείτε μαζί μας

  • Στον Όμιλο Ξενοδοχείων μας, η φιλοξενία δεν είναι απλά επάγγελμα, αλλά ένα πάθος. Αναζητούμε άτομα που μοιράζονται το όραμα μας για υψηλή ποιότητα και μοναδικές εμπειρίες διαμονής.
  • Παρέχουμε συνεχή κατάρτιση και ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη. Στηριζόμαστε στον εκσυγχρονισμένο χώρο εργασίας για να ενισχύσουμε τις δεξιότητες και τις γνώσεις κάθε μέλους της ομάδας μας.
  • Εδώ στον Όμιλο μας, η συνεργασία και ο σεβασμός αποτελούν τον πυρήνα της ομάδας μας. Ενισχύουμε τις σχέσεις και δημιουργούμε ένα ευχάριστο και ανθρώπινο περιβάλλον εργασίας.
  • Διακρινόμαστε για τις αξίες μας σε θέματα σεβασμού, διαφορετικότητας και ηθικής. Καλούμε τους υποψηφίους που συμμερίζονται αυτές τις αξίες να ενταχθούν στην οικογένεια μας.

Εάν είστε ένα δυναμικό άτομο με πάθος για τη φιλοξενία και θέλετε να ενταχθείτε σε μια ομάδα που κοιτάει στο μέλλον, στείλτε μας το βιογραφικό σας στο  info@omiloshotels.gr