Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Ανοιξιάτικη παραθαλάσσια χαλάρωση στην Κρήτη

Ανοιξιάτικη παραθαλάσσια χαλάρωση στην Κρήτη

Καθώς η άνοιξη ξεδιπλώνει τη ζεστασιά της στις ακτές της Κρήτης, οι παραλίες του νησιού ξυπνούν για να προσφέρουν μια γαλήνια παράκτια απόδραση πριν αρχίσει η καλοκαιρινή βουή.

Το απαλό χάδι της θαλασσινής αύρας και ο καταπραϋντικός ήχος των κυμάτων που χτυπούν δημιουργούν ένα ειδυλλιακό σκηνικό για όσους αναζητούν παραθαλάσσια χαλάρωση. Από τη φημισμένη χρυσή άμμο του Ελαφονησίου μέχρι τους ήσυχους όρμους του Μπάλου, οι παραλίες της Κρήτης μετατρέπονται σε γαλήνιους παραδείσους κατά τη διάρκεια της άνοιξης, προσκαλώντας τους επισκέπτες να χαλαρώσουν στις παρθένες ακτές.

Οι ήπιες ανοιξιάτικες θερμοκρασίες καθιστούν την εποχή αυτή ιδανική για παράκτιες δραστηριότητες πέρα από την ηλιοθεραπεία. Οι τολμηρές ψυχές μπορούν να βουτήξουν στα κρυστάλλινα νερά ή να ξεκινήσουν χαλαρούς παραθαλάσσιους περιπάτους, απολαμβάνοντας την ηρεμία της ακτογραμμής. Οι γοητευτικές παραθαλάσσιες ταβέρνες, που ξυπνούν σιγά σιγά από το χειμερινό λήθαργο, προσφέρουν μια γεύση της τοπικής κουζίνας με πανοραμική θέα στην καταγάλανη θάλασσα. Είτε απολαμβάνοντας την αγκαλιά του ήλιου είτε απολαμβάνοντας ένα παραθαλάσσιο γεύμα, η άνοιξη στις παραλίες της Κρήτης γίνεται μια παράκτια ευδαιμονία, όπου η ομορφιά του μεσογειακού τοπίου ξεδιπλώνεται σε όλο της το μεγαλείο.