Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Γιορτάστε τις διακοπές του Πάσχα στο Gouves Bay Hotel

Γιορτάστε τις διακοπές του Πάσχα στο Gouves Bay Hotel

Γιορτάστε τις φετινές διακοπές του Πάσχα με μια πολυτελή απόδραση στο ξενοδοχείο Gouves Bay Hotel στην Κρήτη. Από τη στιγμή που θα φτάσετε, θα παρασυρθείτε από την απαράμιλλη άνεση, τις εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης και τη ζεστή φιλοξενία που σας περιμένουν. Κλείστε τη διαμονή σας τώρα και δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις με τους αγαπημένους σας.

Κλείστε τις διακοπές σας εδώ!

Καθώς πλησιάζει το Πάσχα, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να σχεδιάζετε μια αξέχαστη απόδραση για όλη την οικογένεια. Φέτος, σκεφτείτε να γιορτάσετε τις γιορτές στο υπέροχο ξενοδοχείο Gouves Bay Hotel, που βρίσκεται κατά μήκος της γραφικής ακτής των Γουβών στην Κρήτη, στην Ελλάδα. Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία με τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις, την προνομιακή τοποθεσία και τη ζεστή ελληνική φιλοξενία. Ας εξερευνήσουμε τι κάνει το Gouves Bay Hotel τον ιδανικό προορισμό για τις πασχαλινές σας διακοπές.

Εξαιρετικά καταλύματα

Το Gouves Bay Hotel διαθέτει ευρύχωρα, μοντέρνα και κομψά διακοσμημένα δωμάτια, εξασφαλίζοντας στους επισκέπτες μια άνετη και ξεκούραστη διαμονή. Τα δωμάτια προσφέρουν εκπληκτική θέα στη θάλασσα ή στον καταπράσινο κήπο. Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, μίνι ψυγείο και δωρεάν Wi-Fi για να είστε συνδεδεμένοι κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Πασχαλινές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια

Κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα, το Gouves Bay Hotel διοργανώνει μια σειρά από ειδικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες για τους επισκέπτες όλων των ηλικιών. 

Εξαιρετικές ανέσεις και υπηρεσίες

Το Gouves Bay Hotel προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ανέσεων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επισκέπτη. Το ξενοδοχείο διαθέτει μεγάλη πισίνα με ξεχωριστό χώρο για παιδιά, εξασφαλίζοντας διασκέδαση και χαλάρωση για όλη την οικογένεια. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν αναζωογονητικές θεραπείες σπα, ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και διάφορες αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως γήπεδα τένις και μπάσκετ.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρει πλούσιο μπουφέ πρωινού και προσφέρει μενού à la carte για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, παρουσιάζοντας εξαιρετική μεσογειακή κουζίνα φτιαγμένη με φρέσκα, τοπικά υλικά. Το μπαρ δίπλα στην πισίνα είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε με ένα δροσιστικό κοκτέιλ ή ένα ελαφρύ σνακ.

Ανακαλύψτε την ομορφιά της Κρήτης

Η προνομιακή τοποθεσία του ξενοδοχείου στις Γούβες παρέχει εύκολη πρόσβαση σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα του νησιού. Εξερευνήστε το γοητευτικό χωριό Γούβες, επισκεφθείτε το αρχαίο μινωικό παλάτι της Κνωσού ή κάντε μια ημερήσια εκδρομή στο κοντινό νησί της Σπιναλόγκας. Τα κρυστάλλινα νερά και οι αμμώδεις παραλίες του κόλπου των Γουβών βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια, ιδανικές για κολύμπι, ηλιοθεραπεία και θαλάσσια σπορ.