Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Κρητικές περιπέτειες: Εξερευνώντας την ύπαιθρο της Κρήτης

Κρητικές περιπέτειες: Εξερευνώντας την ύπαιθρο της Κρήτης

Η Κρήτη, με τα ποικίλα τοπία και το μαγευτικό της έδαφος, είναι μια παιδική χαρά για τους λάτρεις της περιπέτειας που αναζητούν συγκινήσεις στην ύπαιθρο.

Από τα τραχιά βουνά των Λευκών Ορέων μέχρι τα λαμπερά νερά του Λιβυκού Πελάγους, το νησί προσφέρει πληθώρα υπαίθριων δραστηριοτήτων που ικανοποιούν κάθε επιθυμία του εξερευνητή. Οι πεζοπόροι μπορούν να ξεκινήσουν επικές διαδρομές μέσα από το περίφημο φαράγγι της Σαμαριάς, ενώ οι ποδηλάτες θα ανακαλύψουν ατελείωτες διαδρομές που ελίσσονται μέσα από γραφικά χωριά και δύσβατα εδάφη. Οι λάτρεις των θαλάσσιων σπορ μπορούν να σερφάρουν στα κρυστάλλινα κύματα κατά μήκος της νότιας ακτής, ενώ για μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία, οι εξερευνητές μπορούν να επιλέξουν ένα σαφάρι με τζιπ στην καρδιά της κρητικής ερημιάς. Αυτές οι περιπέτειες επιτρέπουν στους ταξιδιώτες να απολαύσουν την ωμή, παρθένα ομορφιά της Κρήτης, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν τη συγκίνηση της μεγάλης υπαίθρου.

Πέρα από τη γραφική ομορφιά της, η Κρήτη προσφέρει πολιτιστικά και ιστορικά διαμάντια για να ανακαλύψετε. Αρχαία ερείπια βρίσκονται ανάμεσα σε ορεινά χωριά και ιστορίες μυθολογικών πλασμάτων όπως ο Μινώταυρος. Οι τολμηροί μπορούν να βουτήξουν στον κόσμο των κρητικών παραδόσεων, καθώς οι ντόπιοι βοσκοί τους ξεναγούν στις κρυφές γωνιές του νησιού, μοιράζοντας ιστορίες, τραγούδια και γαστρονομικές παραδόσεις. Είτε αναζητάτε συγκινήσεις είτε είστε λάτρεις της φύσης, η εξερεύνηση της μεγάλης υπαίθρου της Κρήτης υπόσχεται όχι μόνο αξέχαστες εμπειρίες, αλλά και μια αυθεντική σύνδεση με την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό του νησιού.