Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Ο ιππικός παράδεισος της Κρήτης

Ο ιππικός παράδεισος της Κρήτης

Η έναρξη μιας περιπέτειας με άλογα σάς επιτρέπει να συνδεθείτε με τα διαφορετικά τοπία του νησιού, να διασχίσετε αρχαία μονοπάτια και να απολαύστε την ελευθερία να εξερευνήσετε απίστευτους προορισμούς.

Ελάτε μαζί μας καθώς εξερευνούμε τον ιππικό παράδεισο της Κρήτης, όπου ο ρυθμικός καλπασμός και η απαλή ταλάντευση του αλόγου σας θα σας οδηγήσουν σε αξέχαστες συναντήσεις με τη φύση και τον πολιτισμό.

Ανεβείτε και ξεκινήστε ένα συναρπαστικό ταξίδι στα μαγευτικά βουνά της Κρήτης. Διασχίστε μονοπάτια που περνούν μέσα από τα Λευκά Όρη (Λεύκα Όρη) ή τις απόκρημνες κορυφές του Ψηλορείτη, βυθίζοντας σε εκπληκτική θέα σε βαθιές κοιλάδες, κατάφυτες πλαγιές και πανοράματα που κόβουν την ανάσα. Ζήστε τη συγκίνηση της ιππασίας μέσα από ανέγγιχτη ερημιά και ανακαλύψτε την αδάμαστη ομορφιά του νησιού.

Απελευθερώστε τον εξερευνητή μέσα σας καθώς καλπάζετε στις παρθένες παραλίες της Κρήτης ή ξεκινάτε για χαλαρές παραθαλάσσιες διαδρομές. Νιώστε την αναζωογονητική αύρα της θάλασσας να χαϊδεύει το πρόσωπό σας και την άμμο κάτω από τις οπλές του αλόγου σας καθώς διασχίζετε χρυσαφένια τμήματα της ακτογραμμής. Αποτυπώστε την ουσία της ελευθερίας και της ηρεμίας καθώς απολαμβάνετε την πανοραμική θέα της γαλάζιας θάλασσας που συνδυάζεται με τον ορίζοντα.

Συνδυάστε την ιππική σας περιπέτεια με μια καθηλωτική πολιτιστική εμπειρία κάνοντας ιππασία στα παραδοσιακά κρητικά χωριά. Περιπλανηθείτε στα λιθόστρωτα δρομάκια με γοητευτικά σπίτια, συναντήστε φιλικούς ντόπιους και γίνετε μάρτυρας της αυθεντικότητας της νησιωτικής ζωής. Αγκαλιάστε τη ζεστή φιλοξενία, δοκιμάστε παραδοσιακή κουζίνα και αφήστε την εξερεύνηση με άλογα να σας βυθίσει στη ζωντανή κουλτούρα του νησιού.

Ακολουθήστε τα χνάρια των αρχαίων πολιτισμών καθώς οδηγείτε κατά μήκος ιστορικών μονοπατιών που οδηγούν σε αρχαιολογικούς χώρους. Εξερευνήστε τα απομεινάρια του μινωικού πολιτισμού, περπατήστε μέσα από μονοπάτια που ψιθυρίζουν ιστορίες του παρελθόντος και συναντήστε κρυμμένα ερείπια και αρχαία ορόσημα. Ο συνδυασμός ιππικής εξερεύνησης και ιστορικής ανακάλυψης δημιουργεί ένα αξέχαστο ταξίδι στο χρόνο.

Ενισχύστε τις ικανότητές σας στην ιππασία ή ξεκινήστε ένα ικανοποιητικό καταφύγιο μπαίνοντας σε μια από τις διάσημες σχολές ιππασίας της Κρήτης. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος αναβάτης, αυτές οι σχολές προσφέρουν μαθήματα και εξειδικευμένα προγράμματα προσαρμοσμένα στο επίπεδο δεξιοτήτων σας. Βυθιστείτε στον κόσμο της ιππασίας, δεσμευτείτε με το άλογό σας και ζήστε τη χαρά της οικοδόμησης μιας συνεργασίας ενώ περιτριγυρίζεστε από τα μαγευτικά τοπία του νησιού.

Ο ιππικός παράδεισος της Κρήτης προσκαλεί τους αναβάτες όλων των επιπέδων να ξεκινήσουν αξέχαστες περιπέτειες με άλογα. Είτε επιλέξετε να εξερευνήσετε μαγευτικά βουνά, να κάνετε καλπασμό κατά μήκος παρθένων παραλιών, να βυθιστείτε στη ζωή του χωριού ή να ανακαλύψετε αρχαία μονοπάτια, το νησί προσφέρει μια ποικιλία εμπειριών για κάθε λάτρη της ιππασίας. Σέλα, αγκαλιάστε τον ρυθμό του βηματισμού του αλόγου σας και αφήστε την ομορφιά της Κρήτης να ξεδιπλωθεί μπροστά στα μάτια σας καθώς δημιουργείτε αγαπημένες αναμνήσεις και σφυρηλατείτε μια βαθιά σύνδεση με τη φύση και τον πολιτισμό.