Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Βόρεια ακτή της Κρήτης

Βόρεια ακτή της Κρήτης

Η Κρήτη, το εκπληκτικό ελληνικό νησί που φημίζεται για τη φυσική του ομορφιά, είναι ευλογημένη με μια υπέροχη βόρεια ακτογραμμή στολισμένη με μαγευτικά σημεία για κολύμπι.

Από απομονωμένους κολπίσκους έως γραφικές παραλίες, αυτή η παράκτια περιοχή προσφέρει μυριάδες ευκαιρίες για υδάτινες περιπέτειες και ευχάριστες στιγμές στο νερό. Σε αυτό το άρθρο, θα ξεκινήσουμε ένα ταξίδι για να αποκαλύψουμε τα κρυμμένα διαμάντια της κολύμβησης στη βόρεια ακτή της Κρήτης, προσκαλώντας σας να βουτήξετε σε έναν κόσμο γαλήνης, ομορφιάς και αναζωογονητικές υδάτινες απολαύσεις.

Παραλία Αγιοφάραγγο

Φωλιασμένη ανάμεσα σε πανύψηλα βράχια στο νότιο τμήμα της βόρειας ακτής, η παραλία Αγιοφάραγγο είναι ένας απομονωμένος παράδεισος προσβάσιμος με μια σύντομη πεζοπορία μέσα από ένα εκπληκτικό φαράγγι. Μόλις φτάσετε, θα ανταμειφθείτε με παρθένα τιρκουάζ νερά, απαλή άμμο και μια ήρεμη ατμόσφαιρα που σας προσκαλεί να χαλαρώσετε. Κάντε μια αναζωογονητική βουτιά, εξερευνήστε τα υποβρύχια θαύματα ενώ κάνετε κολύμβηση με αναπνευστήρα και απολαύστε τη γαλήνη αυτού του κρυμμένου διαμάντι.

Παραλία Αλμυρίδα

Η παραλία Αλμυρίδα βρίσκεται στη βορειοδυτική ακτή της Κρήτης, με το γραφικό της περιβάλλον και τα ρηχά, ήρεμα νερά της. Αυτή η οικογενειακή παραλία προσφέρει μια γαλήνια ατμόσφαιρα και εκπληκτική θέα στη γύρω ύπαιθρο. Βυθιστείτε στην αναζωογονητική θάλασσα, χτίστε κάστρα με άμμο κατά μήκος της ακτογραμμής ή επιδοθείτε σε θαλάσσια σπορ, όπως κωπηλασία και καγιάκ. Η παραλία Αλμυρίδα είναι ένα απολαυστικό καταφύγιο για μια χαλαρωτική μέρα δίπλα στο νερό.

Παραλία Μαράθι

Στη χερσόνησο του Ακρωτηρίου, η παραλία Μαράθι προσελκύει τους επισκέπτες με τα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά της και τη γαλήνια ατμόσφαιρα. Αυτός ο ειδυλλιακός κόλπος προσφέρει μια παρθένα αμμώδη παραλία ιδανική για κολύμπι και ηλιοθεραπεία. Χαλαρώστε στην ακτή, κάντε χαλαρές βουτιές στη φιλόξενη θάλασσα και απολαύστε την ηρεμία αυτού του παράκτιου διαμάντι. Με μερικές ταβέρνες σε κοντινή απόσταση, μπορείτε επίσης να απολαύσετε νόστιμη τοπική κουζίνα απολαμβάνοντας τη θέα.

Σεϊτάν Λιμανιά

Κρυμμένο στη βορειοανατολική ακτή της Κρήτης, το Σεϊτάν Λιμάνι (Λιμάνι του Διαβόλου) μαγεύει με την εκπληκτική ομορφιά του. Αυτή η απομονωμένη παραλία βρίσκεται ανάμεσα σε πανύψηλα βράχια, προσφέροντας εντυπωσιακό τοπίο και εκπληκτικά σμαραγδένια νερά. Αν και το ταξίδι στην παραλία μπορεί να είναι προκλητικό, η ανταμοιβή αξίζει τον κόπο. Βυθιστείτε στα παρθένα νερά, θαυμάστε το απόκρημνο περιβάλλον και απολαύστε την αίσθηση της ανακάλυψης σε αυτόν τον κρυμμένο παράδεισο.

Η βόρεια ακτή της Κρήτης είναι ένας θησαυρός από καταφύγια που αξίζει να κολυμπήσετε, που το καθένα προσφέρει τη δική του μοναδική γοητεία και γοητεία. Είτε αναζητάτε γαλήνια απομόνωση στην παραλία Αγιοφάραγγο, παραθαλάσσια γοητεία στην παραλία της Αλμυρίδας, ήρεμα γαλαζοπράσινα νερά στην παραλία Μαράθι ή τον κρυμμένο παράδεισο του Σεϊτάν Λιμανίας, αυτά τα παράκτια πετράδια υπόσχονται αξέχαστες στιγμές στο νερό. Βουτήξτε στην αναζωογονητική αγκαλιά της Μεσογείου, αφήστε την ομορφιά του περιβάλλοντος να σας τυλίξει και βυθιστείτε στην παράκτια ευδαιμονία που σας περιμένει κατά μήκος της βόρειας ακτογραμμής της Κρήτης.