Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Ανακαλύπτοντας την παραλία Γούβες

Ανακαλύπτοντας την παραλία Γούβες

Η παραλία Γούβες είναι μια όμορφη ακτογραμμή που βρίσκεται στη βόρεια ακτή του ελληνικού νησιού της Κρήτης.

Με τα κρυστάλλινα νερά, την απαλή άμμο και την εκπληκτική θέα στο Αιγαίο, είναι ένας δημοφιλής προορισμός για επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Η παραλία είναι καλά συντηρημένη και προσφέρει μια σειρά από ανέσεις, όπως ξαπλώστρες και ομπρέλες προς ενοικίαση, ντους και αποδυτήρια. Υπάρχουν επίσης πολλά μπαρ και εστιατόρια σε κοντινή απόσταση, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα δροσιστικό ποτό ή ένα νόστιμο γεύμα.

Για όσους θέλουν να κάνουν περισσότερα από την ηλιοθεραπεία και το κολύμπι, υπάρχουν πολλές δραστηριότητες διαθέσιμες στην παραλία Γούβες. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κολύμβηση με αναπνευστήρα ή καταδύσεις για να εξερευνήσουν την πλούσια θαλάσσια ζωή που κατοικεί στα νερά γύρω από την παραλία. Υπάρχουν επίσης θαλάσσια σπορ, όπως ιστιοσανίδα και τζετ σκι διαθέσιμα για όσους θέλουν λίγο περισσότερο ενθουσιασμό.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για την παραλία Γούβες είναι η τοποθεσία της. Βρίσκεται κοντά σε πολλούς άλλους δημοφιλείς προορισμούς, συμπεριλαμβανομένης της πόλης του Ηρακλείου, η οποία βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο. Αυτό καθιστά εύκολο να συνδυάσετε μια επίσκεψη στην παραλία Γούβες με άλλα αξιοθέατα και δραστηριότητες της περιοχής.