Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Επάνω Γούβες: Ένα πανέμορφο γραφικό χωριό

Επάνω Γούβες: Ένα πανέμορφο γραφικό χωριό

Κρυμμένες στην καρδιά της Κρήτης, οι Επάνω Γούβες αποτελούν ένα κρυμμένο στολίδι, ένα όμορφο και γραφικό χωριό που μεταφέρει τους επισκέπτες σε μια περασμένη εποχή ρουστίκ γοητείας και ηρεμίας.

Περιτριγυρισμένο από λόφους και ελαιώνες, αυτό το γραφικό κρητικό χωριό προσκαλεί σε εξερεύνηση με τα στενά πλακόστρωτα δρομάκια του, τα παραδοσιακά πέτρινα σπίτια που κοσμούνται με ζωντανές μπουκαμβίλιες και τους φιλικούς ντόπιους που αγκαλιάζουν τους επισκέπτες με ζεστή φιλοξενία. Η βόλτα στις Επάνω Γούβες είναι σαν να γυρίζετε πίσω στο χρόνο, προσφέροντας μια γαλήνια απόδραση από τη φασαρία της σύγχρονης ζωής.

Το ειδυλλιακό περιβάλλον του χωριού προσφέρει το τέλειο σκηνικό για χαλαρούς περιπάτους και την ευκαιρία να βυθιστείτε στο διαχρονικό ρυθμό της ζωής του κρητικού χωριού. Απολαύστε το άρωμα του φρεσκοψημένου ψωμιού από τα τοπικά αρτοποιεία, γευτείτε αυθεντικά κρητικά πιάτα σε γοητευτικές ταβέρνες και ίσως ακόμη και να συμμετάσχετε σε παραδοσιακά πανηγύρια που γιορτάζουν την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής. Οι Επάνω Γούβες αποτυπώνουν την ουσία της αυθεντικής Κρήτης, καθιστώντας το ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν ένα ήσυχο καταφύγιο και μια ματιά στην ψυχή αυτού του μαγευτικού μεσογειακού νησιού.