Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας)
Βόλτα στην πόλη του Ηρακλείου

Βόλτα στην πόλη του Ηρακλείου

Το Ηράκλειο, η πρωτεύουσα της Κρήτης, στην Ελλάδα, είναι ένας ζωντανός και ιστορικός προορισμός που είναι ιδανικός για εξερεύνηση με τα πόδια.

Το Ηράκλειο, η πρωτεύουσα της Κρήτης, στην Ελλάδα, είναι ένας ζωντανός και ιστορικός προορισμός που είναι ιδανικός για εξερεύνηση με τα πόδια. Ο περίπατος στην πόλη είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ανακαλύψετε τα πολλά συναρπαστικά αξιοθέατα, τους ήχους και τις μυρωδιές αυτής της μαγευτικής πόλης. Ξεκινώντας από το ενετικό λιμάνι, η βόλτα σας μεταφέρει στα φιδωτά δρομάκια της παλιάς πόλης, όπου θα δείτε αρχαία βενετσιάνικα οχυρά, παραδοσιακές αγορές και ιστορικά ορόσημα όπως η Κρήνη Μοροζίνι και η εκκλησία του Αγίου Τίτου. Στη διαδρομή, θα συναντήσετε φιλόξενους ντόπιους, θα δοκιμάσετε νόστιμη κρητική κουζίνα και θα ρίξετε μια ματιά στον μοναδικό πολιτισμό και την ιστορία αυτού του αρχαίου νησιού.

Ο περίπατος στην πόλη περιλαμβάνει επίσης μια επίσκεψη στο παγκοσμίου φήμης Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, όπου μπορείτε να θαυμάσετε μερικά από τα πιο σημαντικά τεχνουργήματα του μινωικού πολιτισμού, όπως ο Δίσκος της Φαιστού και το Ρυθόν του Ταύρου. Το μουσείο είναι ένας θησαυρός της αρχαίας ιστορίας και τα εκθέματα παρουσιάζονται όμορφα, καθιστώντας το ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της ιστορίας και για τους λάτρεις της τέχνης. Με την πλούσια ιστορία, τη συναρπαστική κουλτούρα και την εκπληκτική αρχιτεκτονική, μια βόλτα στην πόλη στο Ηράκλειο είναι μια δραστηριότητα που πρέπει να κάνετε για όποιον επισκέπτεται την Κρήτη.