Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Πώς να απαθανατίσετε τη μαγεία της Κρήτης το χειμώνα: τα καλύτερα φωτογραφικά σημεία και συμβουλές

Πώς να απαθανατίσετε τη μαγεία της Κρήτης το χειμώνα: τα καλύτερα φωτογραφικά σημεία και συμβουλές

Αν θέλετε να απαθανατίσετε τη μαγεία της Κρήτης το χειμώνα, δείτε μερικά από τα καλύτερα σημεία φωτογράφισης και συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εκπληκτικές εικόνες από το νησί.

  • Τα ενετικά λιμάνια. Η Κρήτη έχει τέσσερις κύριες πόλεις, η καθεμία με ένα γοητευτικό βενετσιάνικο λιμάνι που χρονολογείται από τον 13ο αιώνα. Τα λιμάνια των Χανίων, του Ρεθύμνου, του Ηρακλείου και του Αγίου Νικολάου είναι ιδανικά μέρη για να φωτογραφίσετε τα πολύχρωμα σκάφη, τα ιστορικά κτίρια και τα ρομαντικά ηλιοβασιλέματα. Μπορείτε επίσης να βρείτε μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, όπως ο αιγυπτιακός φάρος στα Χανιά, το κάστρο Φορτέτσα στο Ρέθυμνο, το φρούριο Κούλες στο Ηράκλειο και η λίμνη Βουλισμένη στον Άγιο Νικόλαο.
  • Τα χιονισμένα βουνά. Η Κρήτη έχει τρεις κύριες οροσειρές, τα Λευκά Όρη, την οροσειρά Ίδη και τα όρη Δίκτη, που προσφέρουν μια εντυπωσιακή αντίθεση με το γαλάζιο της θάλασσας. Το χειμώνα, τα βουνά καλύπτονται συχνά με χιόνι, δημιουργώντας ένα παραμυθένιο σκηνικό. Μπορείτε να φωτογραφίσετε τα βουνά από διαφορετικές οπτικές γωνίες, όπως από τα χωριά, τα φαράγγια ή τα οροπέδια. 
  • Τα παραδοσιακά χωριά. Η Κρήτη διαθέτει πολλά γραφικά χωριά που διατηρούν τον αυθεντικό τους χαρακτήρα και τη γοητεία τους. Το χειμώνα, τα χωριά έχουν λιγότερο κόσμο και είναι πιο ήσυχα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε με τους ντόπιους και να ανακαλύψετε τον τρόπο ζωής τους. Μπορείτε να φωτογραφίσετε τα πέτρινα σπίτια, τα στενά σοκάκια, τις παλιές εκκλησίες και τις τοπικές χειροτεχνίες. Μερικά από τα πιο όμορφα χωριά της Κρήτης είναι τα Ανώγεια, οι Αρχάνες, το Λουτρό, τα Μάταλα και το Σπήλι.