Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Πώς να απολαύσετε την Κρήτη τον χειμώνα

Πώς να απολαύσετε την Κρήτη τον χειμώνα

Η Κρήτη είναι ένας δημοφιλής καλοκαιρινός προορισμός, αλλά γνωρίζατε ότι είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να την επισκεφθείτε το χειμώνα;

Το μεγαλύτερο και πιο ποικιλόμορφο ελληνικό νησί έχει πολλά να προσφέρει στους ταξιδιώτες που θέλουν να ξεφύγουν από το κρύο και να απολαύσουν μια διαφορετική πλευρά της Κρήτης. Ακολουθούν μερικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να επισκεφθείτε την Κρήτη το χειμώνα και πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ταξίδι σας.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της επίσκεψης στην Κρήτη το χειμώνα είναι ότι μπορείτε να αποφύγετε τον συνωστισμό και τις υψηλές τιμές της περιόδου αιχμής. Μπορείτε να απολαύσετε τις όμορφες παραλίες, τα γοητευτικά χωριά και τα αρχαία μνημεία χωρίς τον μεγάλο συνωστισμό του καλοκαιριού. Μπορείτε επίσης να βρείτε εξαιρετικές προσφορές σε καταλύματα, πτήσεις και ενοικιάσεις αυτοκινήτων και να απολαύσετε τη φιλοξενία και τη ζεστασιά των Κρητικών. Η Κρήτη το χειμώνα είναι ένας παράδεισος για τους ταξιδιώτες που θέλουν να γνωρίσουν την αυθεντική Κρήτη.

Ένας άλλος λόγος για να επισκεφθείτε την Κρήτη το χειμώνα είναι ότι μπορείτε να εξερευνήσετε τη φυσική ομορφιά και την πολιτιστική κληρονομιά του νησιού υπό διαφορετικό πρίσμα. Η Κρήτη έχει ήπιο μεσογειακό κλίμα, με ηλιόλουστες ημέρες και περιστασιακή βροχή ή χιόνι. Η μέση θερμοκρασία το χειμώνα είναι περίπου 15°C, αλλά μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το υψόμετρο και την τοποθεσία. Μπορείτε να απολαύσετε διάφορες δραστηριότητες, όπως πεζοπορία, σκι, ποδηλασία ή παρατήρηση πουλιών, και να θαυμάσετε τα εκπληκτικά τοπία των βουνών, των φαραγγιών, των δασών και των ακτών. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τα πολλά μουσεία, μοναστήρια, εκκλησίες και αρχαιολογικούς χώρους που αναδεικνύουν την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό της Κρήτης. Η Κρήτη το χειμώνα είναι ένας παράδεισος για τους φυσιολάτρες και τους λάτρεις του πολιτισμού που θέλουν να ανακαλύψουν τα κρυμμένα στολίδια του νησιού.