Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Πώς να κάνετε έκπληξη στο ταίρι σας με ένα ρομαντικό δείπνο στην Κρήτη

Πώς να κάνετε έκπληξη στο ταίρι σας με ένα ρομαντικό δείπνο στην Κρήτη

Αν θέλετε να εκπλήξετε το αγαπημένο σας πρόσωπο με ένα ρομαντικό δείπνο στην Κρήτη, δείτε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε και να πραγματοποιήσετε την τέλεια βραδιά.

  • Επιλέξτε ένα ρομαντικό εστιατόριο. Η Κρήτη έχει πολλές επιλογές για φαγητό, από εκλεκτά εστιατόρια μέχρι φιλόξενες ταβέρνες. Μερικοί από τους παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη σας είναι η τοποθεσία, η ατμόσφαιρα, η κουζίνα και η εξυπηρέτηση. Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων και να ζητήσετε ένα ειδικό τραπέζι ή ένα σκηνικό υπό το φως των κεριών.
  • Παραγγείλετε ένα τοπικό κρασί. Η Κρήτη φημίζεται για την παραγωγή κρασιού, η οποία χρονολογείται από τον Μινωικό πολιτισμό. Μπορείτε να εντυπωσιάσετε το σύντροφό σας παραγγέλνοντας ένα τοπικό κρασί που ταιριάζει με το φαγητό και τη διάθεσή σας. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς ποικιλίες είναι το Βιδιανό, η Βιλάνα, το Κοτσιφάλι και το Λιάτικο.
  • Μοιραστείτε ένα κρητικό επιδόρπιο. Η Κρήτη είναι επίσης γνωστή για τα νόστιμα επιδόρπια της, τα οποία φτιάχνονται με φρέσκα, τοπικά και βιολογικά υλικά. Μπορείτε να κλείσετε το ρομαντικό σας δείπνο με μια γλυκιά λιχουδιά που θα ενθουσιάσει τους γευστικούς σας κάλυκες και την καρδιά σας. Μερικά από τα πιο συνηθισμένα είναι τα καλιτσούνια, μικρές πίτες γεμισμένες με τυρί ή μέλι, οι λουκουμάδες, τηγανητές μπάλες ζύμης με μέλι και ξηρούς καρπούς, και τα ξεροτήγανα, λεπτές σπείρες ζύμης με μέλι και σουσάμι.