Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Κρητική χλωρίδα: Ένα βοτανικό ταξίδι μέσα από κήπους και οπωρώνες

Κρητική χλωρίδα: Ένα βοτανικό ταξίδι μέσα από κήπους και οπωρώνες

Ξεκινήστε ένα συναρπαστικό βοτανικό ταξίδι μέσα από τα ποικίλα τοπία της Κρήτης, όπου η χλωρίδα του νησιού αποκαλύπτει ένα μωσαϊκό χρωμάτων και αρωμάτων.

Από σχολαστικά επιμελημένους βοτανικούς κήπους μέχρι εκτεταμένους οπωρώνες και φυσικά καταφύγια, η φυτική ζωή της Κρήτης προσφέρει μια πλούσια εμπειρία για τους λάτρεις της φύσης. Περιπλανηθείτε στους σχολαστικά διαμορφωμένους κήπους που παρουσιάζουν τα αυτοφυή και εξωτικά είδη που ευδοκιμούν στο κλίμα του νησιού, παρέχοντας ένα καταφύγιο τόσο για τη σπάνια όσο και για την κοινή χλωρίδα.

Στους οπωρώνες που βρίσκονται διάσπαρτοι στην κρητική ύπαιθρο, ο αέρας γεμίζει με το γλυκό άρωμα των ανθισμένων οπωροφόρων δέντρων, όπου ελιές, πορτοκάλια και λεμόνια κοσμούν το τοπίο. Τα φυσικά καταφύγια, που διατηρούν την οικολογική ποικιλομορφία του νησιού, προσκαλούν σε εξερεύνηση της αδάμαστης ομορφιάς της κρητικής χλωρίδας. Αυτό το βοτανικό ταξίδι όχι μόνο σας βυθίζει στα ζωντανά χρώματα και τις μυρωδιές, αλλά σας προσφέρει επίσης πληροφορίες για τα περίπλοκα οικοσυστήματα που συντηρούν τη ζωή στο νησί. Καθώς διασχίζετε αυτούς τους πράσινους παραδείσους, θα βρεθείτε γοητευμένοι από την ανθεκτικότητα και την ομορφιά της ποικιλόμορφης φυτικής ζωής της Κρήτης, μια απόδειξη της δέσμευσης του νησιού να διατηρήσει τη φυσική του κληρονομιά.