Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Καλοκαιρινή περιπέτεια στο Κοκκίνη Χάνι

Καλοκαιρινή περιπέτεια στο Κοκκίνη Χάνι

Φωλιασμένο στις ηλιόλουστες ακτές της βόρειας ακτής της Κρήτης, το Κοκκίνη Χάνι αποτελεί έναν μαγευτικό προορισμό για όσους αναζητούν μια αξέχαστη καλοκαιρινή περιπέτεια.

Με τις φιλόξενες παραλίες της, τα κρυστάλλινα νερά και την πληθώρα θαλάσσιων σπορ, αυτή η παραθαλάσσια πόλη είναι μια παιδική χαρά για όσους αναζητούν τον ήλιο και τις συγκινήσεις. Είτε αράζετε στην απαλή άμμο, είτε συμμετέχετε σε συναρπαστικές δραστηριότητες όπως τζετ σκι ή αλεξίπτωτο πλαγιάς, είτε εξερευνάτε τον μαγευτικό υποβρύχιο κόσμο μέσω της κολύμβησης με αναπνευστήρα, το Κοκκίνη Χάνι προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες για υδάτινη διασκέδαση και χαλάρωση.

Πέρα από την παραθαλάσσια γοητεία του, το ζωντανό κέντρο της πόλης του Κοκκίνη Χάνι διαθέτει μια σειρά από παραδοσιακές ταβέρνες και καφετέριες, όπου μπορείτε να απολαύσετε απολαυστική ελληνική κουζίνα και να επιδοθείτε σε τοπικές λιχουδιές. Η φιλόξενη ατμόσφαιρα της πόλης και οι φιλικοί ντόπιοι δημιουργούν μια αίσθηση ζεστασιάς και φιλοξενίας που μένει για πολύ καιρό μετά την επίσκεψή σας. Με το τέλειο μείγμα φυσικής ομορφιάς και πολιτιστικού πλούτου, το Κοκκίνη Χάνι υπόσχεται μια αξέχαστη καλοκαιρινή περιπέτεια στο μαγευτικό νησί της Κρήτης.