Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Η πανέμορφη παραλία Γούβες

Η πανέμορφη παραλία Γούβες

Φωλιασμένη κατά μήκος της βόρειας ακτής της Κρήτης, η παραλία των Γουβών αποτελεί ένα γραφικό καταφύγιο που ενσαρκώνει την ουσία ενός μεσογειακού παραδείσου.

Η απαλή χρυσή άμμος της, που βρέχεται από τα νερά του Αιγαίου, δημιουργεί ένα γαλήνιο σκηνικό για χαλάρωση και αναζωογόνηση. Η ήρεμη ατμόσφαιρα της παραλίας, πλαισιωμένη από βραχώδεις προεξοχές και πλούσιο πράσινο, προσκαλεί τους επισκέπτες να χαλαρώσουν κάτω από τον ζεστό κρητικό ήλιο ή να επιδοθούν σε δροσιστικές βουτιές στα φιλόξενα νερά.

Η παραλία Γούβες προσφέρει κάτι περισσότερο από φυσική ομορφιά, είναι η πύλη για έναν κόσμο αναψυχής και εξερεύνησης. Είτε αναζητάτε ήσυχες στιγμές μοναξιάς, είτε επιδίδεστε σε θαλάσσια σπορ, όπως κολύμβηση με αναπνευστήρα και καγιάκ, είτε επιχειρείτε να επισκεφθείτε το γοητευτικό χωριό Γούβες, αυτή η ακτογραμμή εξυπηρετεί κάθε τύπο ταξιδιώτη. Καθώς ο ήλιος δύει στον ορίζοντα, ρίχνοντας μια χρυσή λάμψη στη θάλασσα, η παραλία Γουβών αποπνέει μια γοητευτική γοητεία που αφήνει ανεξίτηλο σημάδι σε όσους απολαμβάνουν την ομορφιά της, καθιστώντας την έναν απαραίτητο προορισμό για όσους αναζητούν μια ειδυλλιακή εμπειρία στην παραλία της Κρήτης.