Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Υπαίθριες αποδράσεις: Πεζοπορία και ποδηλασία στην Κρήτη

Υπαίθριες αποδράσεις: Πεζοπορία και ποδηλασία στην Κρήτη

Για όσους αναζητούν μια απόδραση γεμάτη αδρεναλίνη και μια επικοινωνία με τη φύση, το τεράστιο και ποικίλο έδαφος της Κρήτης προσφέρει μια παιδική χαρά υπαίθριων περιπετειών.

Ξεκινήστε συναρπαστικά ταξίδια μέσα από λιγότερο εξερευνημένα μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας που διατρέχουν τα ποικίλα τοπία του νησιού. Αφήστε πίσω σας τα πεπατημένα μονοπάτια, καθώς βυθίζεστε στην καρδιά της άγριας φύσης της Κρήτης, όπου το άρωμα των άγριων βοτάνων και η πανοραμική θέα γίνονται σύντροφοι στην συναρπαστική εξερεύνησή σας.

Οι λάτρεις της πεζοπορίας μπορούν να κατακτήσουν άγρια φαράγγια, όπως το μαγευτικό φαράγγι της Ίμβρου, με τους πανύψηλους βράχους και τα ελικοειδή μονοπάτια. Εν τω μεταξύ, οι ποδηλάτες μπορούν να περιηγηθούν σε απαιτητικά μονοπάτια που οδηγούν σε κρυφές κοιλάδες και παραδοσιακά χωριά κρυμμένα μακριά από τις τουριστικές διαδρομές. Αυτές οι υπαίθριες αποδράσεις δεν αποτελούν μόνο μια σωματική πρόκληση, αλλά προσφέρουν επίσης την ευκαιρία να βυθιστείτε στην παρθένα ομορφιά της Κρήτης. Είτε ανεβαίνοντας σε βουνοκορφές είτε περνώντας μέσα από ελαιώνες, κάθε μονοπάτι αποκαλύπτει μια μοναδική πτυχή του χαρακτήρα του νησιού και υπόσχεται μια αξέχαστη περιπέτεια για όσους τολμούν να ξεφύγουν από την πεπατημένη.