Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας)
Visit CRETAquarium

Visit CRETAquarium

Εάν σχεδιάζετε μια επίσκεψη στην Κρήτη, φροντίστε να συμπεριλάβετε στο δρομολόγιό σας μια στάση στο ενυδρείο CRETAquarium.

Το ενυδρείο βρίσκεται στις Γούρνες, μόλις 15 χιλιόμετρα ανατολικά του Ηρακλείου, και είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά ενυδρεία στην Ευρώπη. Εδώ είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους πρέπει να επισκεφτείτε το CRETAquarium:

Καταπληκτική θαλάσσια ζωή: Το ενυδρείο φιλοξενεί πάνω από 2.000 θαλάσσια είδη από τη Μεσόγειο και τις τροπικές θάλασσες, συμπεριλαμβανομένων των καρχαριών, των ακτίνων, των θαλάσσιων χελωνών, των χταποδιών και άλλων. Μπορείτε να περπατήσετε μέσα από ένα τούνελ μήκους 70 μέτρων και να γνωρίσετε από κοντά τα πλάσματα του βαθέως.

Εκπαιδευτική εμπειρία: Το CRETAquarium δεν είναι μόνο χώρος ψυχαγωγίας αλλά και εκπαιδευτική εμπειρία. Υπάρχουν ενημερωτικά εκθέματα και διαδραστικές εκθέσεις που διδάσκουν τους επισκέπτες για τη θαλάσσια ζωή και τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος.

Φιλικό προς την οικογένεια: Το ενυδρείο είναι ένα ιδανικό μέρος για να επισκεφθείτε με την οικογένειά σας. Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν βλέποντας τα πολύχρωμα ψάρια και τα θαλάσσια ζώα και υπάρχουν πολλές πρακτικές δραστηριότητες που σίγουρα θα τα κρατήσουν αφοσιωμένα.

Εκπληκτική θέα: Το ενυδρείο βρίσκεται ακριβώς πάνω στην ακτή, με εκπληκτική θέα στο Κρητικό πέλαγος. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα κατά μήκος της ακτής ή να χαλαρώσετε στην αμμώδη παραλία δίπλα στο ενυδρείο μετά την επίσκεψή σας.

Βιώσιμες πρακτικές: Το ενυδρείο CRETA έχει μια ισχυρή δέσμευση για τη βιωσιμότητα και συμμετέχει ενεργά στις προσπάθειες διατήρησης της θάλασσας. Το ενυδρείο συμμετέχει σε διάφορα προγράμματα που συμβάλλουν στην προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και στην προώθηση βιώσιμων πρακτικών.

Συμπερασματικά, μια επίσκεψη στο ενυδρείο CRETA είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να εξερευνήσετε τα θαύματα της θάλασσας και να μάθετε περισσότερα για τη θαλάσσια ζωή. Είναι μια τέλεια οικογενειακή δραστηριότητα που μπορεί να απολαύσει όλες οι ηλικίες. Φροντίστε να το συμπεριλάβετε στο δρομολόγιό σας όταν επισκέπτεστε την Κρήτη!